Snowracer

En snowracer är en kälke eller pulka med ratt och två skenor som ligger an mot snön på marken. Konstruktionen av snowracern är stabil och det går både att svänga och bromsa – till skillnad från en pulka som i princip bara åker rätt ner för backen. Konstruktionen har normalt både plast och metall och snöre för att dra snowracern efter sig. I Sverige här Stiga ledande när det kommer till att sälja snowracers, det är ett kvalitetsmärke och du kan ha din snowracer i flera år och låta den gå i arv mellan syskonen.

En snowracer passar barn från ca 5 år och uppåt (det kräver lite mer av barnet jämfört med en pulka) och en maxvikt på runt 80 kg. Snowracers finns i många färger inklusive svart, grönt, grått, rosa och blått.

Köper du din snowracer antingen tidigt eller sent på säsongen kan du få ett bra REA-pris. Köper du under en kall och snöig vinter får du istället räkna med att de kommer bli slutsålda – både i sportbutiker och på nätet. Vill du vara säker på att du får en snowracer till ditt barn bör du inte vänta för länge.

Köp och jämför pris på 24 st Snowracer

Välj prisintervall:

Visar alla 24 resultat

Pris895 - 1 949 kr
Senaste nyhetenSTIGA Snowracer Iconic (Turkos/Svart) (2024-05-11)
Billigaste produktenSTIGA Snowracer Iconic (Grå/Svart) (895 kr)
Dyraste produktenSTIGA SNOWRACER GT King Size GT (1.949 kr)
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr
preloader