Bärsele

En bärsele är väldigt praktisk. När du har din bebis fastspänd på bröstet eller på ryggen kan du göra mat, shoppa eller ta en avkopplande promenad. Kontrollera säkerheten på din bärsele – det finns många att välja på i dag.

Bärselen är en av de mest praktiska saker som du behöver när du har en bebis. Istället för att gå runt med det på armen, och hindras från att göra sysslor, där båda armarna behövs, har du barnet tajt på ditt bröst eller rygg.

Detta ger ditt barn mycket uppmärksamhet, och det kommer att känna din närhet och värme. Och du kan fortfarande röra dig som vanligt.

Köp en väl utformad bärsele

De moderna bärselarna är väl utformade och förebygger rygg- och axelskador. De har justerbara remmar och erbjuder även andra funktioner för barnet i form av solskydd och mjuk stoppning. Var noga med att köpa en bärsele som rekommenderas för dig – antingen från andra föräldrar eller genom tidningar som utför oberoende tester.

Se till att läsa instruktionerna innan du använder bärselen första gången.

Bära bebisen i bärsele

Då kan du också bestämma om du vill ha en bärsele där du bär barnet på ditt bröst eller rygg. Att bära på bröstet passar bäst för små barn, eftersom det ger mer närhet. Bärselar för ryggen ge föräldrarna större frihet och är bättre om du planerar att göra vandring eller längre promenader.

Se till att använda material som inte är för tjockt så barnet blir för varmt. Det bör också vara ett ganska robust material, utan några vassa kanter. Säkerheten kommer självklart alltid först när du planerar att köpa någonting till ditt barn.

Köp och jämför pris på 100 st Bärsele

Välj prisintervall:

Visar 1–52 av 85 resultat

Pris219 - 2 529 kr
Senaste nyhetenMiaMily Hipster Essential Bärsele (Svart) (2024-07-21)
Billigaste produktenBabyBjörn Haklapp till Mini och Move Bärsele (Vit) (219 kr)
Dyraste produktenBabyBjörn Bärsele Harmony (Silver) (2.529 kr)
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr
preloader